Wednesday, March 16, 2011

missing like carzy dowh !!


yups . mmg saya miss dekat dia sangat2 . wlupon hati still marah tahap cipan dekat dia . tapi kan .. ntah laa knpa tak boleh nak lpe kan dia apatah nak BENCI dia kan . hummmm . mcm mana ni kawans2 ? ape patot saya buat untuk lpekan dia terus ? adekah patot saya MEMBENCI dia dengan segala ape yang dia telah buat terhadap saya ? mntak tolong kawans2 .. :'(






2 comments:

macik shyira said...

try terima dia , jangan membenci .
tak syg ker, selama awak dah semai rasa sayang awak dekat dia then awak mahu benci??
try tidak benci kan dia. oke? :)
hope it !

Nadya said...

tu lah .. tak reti plak nak membenci orang .. :)